Kto koho „zradil“. . .

14. marca 2016, Jozef III, Spoločenské dianie

…. už sa bojím zapnúť televízor, lebo skoro o ničom inom nehovoria iba o povolebných koalíciách. Nuž pravdu povediac, kto nestratil pamäť, iste vie, o osobnom útoku Matoviča na Procházku ohľadom nejakej faktúry za reklamu. Bolo to tvrdé a podľa mojej mienky aj toto prispelo k tomu, že SIEŤ volilo oveľa menej voličov, ako spočiatku prieskumy predpovedali. Obdobné vyjadrenia Matoviča boli fakticky k všetkým politickým stranám a to nielen voči SMERu, ktorý mu najviac ležal v žalúdku.

 

Dnes pán Matovič a za ním stojaci so sklesnutými perami Lipšic útočia na Procházku a Bugára ŽE ZRADILI SVOJICH VOLIČOV….. Nuž čo??? pýtam sa pán Matovič, pán Lipšic – zradili VAŠICH VOLIČOV?  Ak by na tom bolo aj niečo pravdy, tak je to ich vec.

 

Ale oni NEZRADILI ANI SVOJICH VOLIČOV, jednoducho Vás ODMIETLI  páni MATOVIČ a LIPŠIC. Odmietli jednoducho preto, že ste absolútne nespoľahliví, pochybní. Myslím, že aj Vy sami viete prečo a zúrite, že Vám nevyšiel biznis. Iba sa čudujem tým chudákom, ktorí sa nechali nahovoriť a kandidovať za Vás…Vy sa skrývate za chrbty populárnych ľudí…. nuž čo, poslanecký plat je lepší, ako nejaký učiteľský…..