babka mala pravdu, „Božie mlyny melú pomaly, ale isto“

3. februára 2021, Jozef III, Spoločenské dianie

Keď som pred 9 !!! rokmi napísal blog : https://jozefbimko.blog.pravda.sk/2012/08/17/gorily-a-gorilky/  mal som na mysli práve všetky tieto dejstvá, ktorá sa práve teraz v našej spoločnosti dejú. Mal som na mysli všetky tie zbojníčenia, ktoré sa diali a spoločnosť si tíško o tom hovorila. Išli už veľmi ďaleko, cítili sa vo výšinách nedostihnuteľných, no…..Ja viem, čo sa týka GORILY, táto spoločnosť trochu odbočila, no ide ako „veľká voda“.  Berie všetko, čo sa jej postavilo do cesty. Opozícia  však tvrdí, že ide o politické aktivity na oponentov v oblasti podnikania . Dnes nezaujímajú NAKU aktivity tých, ku ktorým sa môžu kedykoľvek vrátiť, ale tých, ktorí  mali KRYTIE ( po rozpade ZSSR sa v týchto krajinách zaviedlo slovo KRYŠA. Každý pod tým rozumel vysokého funkcionára na rôznych stupňoch štátnej správy, ktorý mohol  vymazať a skryt všetky protizákonné aktivity a zároveň ochranu pred výpalníctvom )

Určite platí, že pravidlá, zákony, predpisy, morálka sa musia v každom spoločenstve dodržiavať. Platí to pre všetkých a bez výnimky….a určite to každý seriózny občan tohto spoločenstva chápe. Taktiež by všetci sa takto aj správali, ak by dnešná „veľká voda“ naozaj brala všetko, čo je treba brať. No, bude znova v budúcnosti problém, keď tá „veľká voda “ urobí ostrovy a ostrovčeky, keď sa tvári, že nevidí pre každého viditeľné. Viditeľné pre každého občana, iba pre NAKU nie, t.j. napríklad GORILA…a jej podobné GORILKY.

Potom už môžete tvrdiť, že zákon platí pre každého bez výnimky, ale KTO VÁM BUDE VERIŤ ???, že naozaj nejde o likvidáciu podnikateľských konkurentov ????