Koho označil Igor Matovič ako „ONI“?

8. apríla 2021, Jozef III, Spoločenské dianie

Igor ako vždy, riadi sa svojimi pocitmi a svojim sebe vlastným myslením. Podľa informácií z ruských médií informácia slovenských médií, že Rusi žiadajú vrátiť 200 tisíc ks vakcín Sputnik V nie je pravdivá, resp. je hlboko skreslená. Slovenská strana im dala najprv informáciu, že zatiaľ SPUTNIKOM V nevakcinujú, pretože ho preverujú v laboratóriu. Po označení laboratória v ktorom sa to deje Rusi oznámili, že v tomto prípade laboratórium nie je CERTIFIKOVANÉ a to je dôvod na vrátenie celej dodávky vakcíny, na ktorú už čaká 60 štátov….

No treba dodať, že ruské média vysvetlili, že práve kôli nákupu vakcíny SPUTNIK V nastala Vládna kríza na Slovensku a premiér musel z uvedeného dôvodu odstúpiť z funkcie. Vysvetlil Rusom, že niektorí politici to prísne vzali ako GEOpolitiku a nevadí IM, že ľudia na Slovensku umierajú potvrdil Matovič.

Rusi hneď k tomu pridali, že na druhej strane ich to vôbec nemrzí, lebo už dnes majú podpísané memorandum o spustení výroby vakcíny SPUTNIK V v Nemecku. Dokonca už menovali mesto, kde sa bude vyrábať a to všetko sa deje aj so súhlasom Angely Merkel…

Ostala nevypovedaná otázka, KOHO myslel Igor tých „ONI“ ??? Môžeme najprv vyjadriť názor, že akosi veľmi ľahko všetky média vykrikovali, že Igor letel do Moskvy BEZ SÚHLASU VLÁDY, potvrdzovali to aj niektorí ministri, najmä Sulík, Korčok a Remišová sťaby povolaní hovorcovia Vlády SR. No, hneď vzápätí Igora ospravedlňovali jeho čin rôznymi vymyslenými dôvodmi…..

Útoky pokračujú ????????  Kto sa k nim pridá ????

 

teda platí ????

Kde skončí SPUTNIK V? ? ? ? Na Ukrajine? ? ?

3. marca 2021Jozef IIIlieky