Plačem. . .

29. augusta 2021, Jozef III, Spoločenské dianie

Áno, plačem nad víťazstvom nad SNP, nad víťazstvom fašistov a nacistov, nad víťazstvom gardistov a ich prisluhovačov v 2. svetovej vojne. Nemôžem pozerať na „oslavy SNP“ v Banskej Bystrici. Poznal som osobne veľa priamych bojovníkov v SNP, ale poznal som aj tých, ktorí boli na strane fašistov. Keď vidím tieto „oslavy víťazstva nad SNP“,  p l a č e m….

Či nevidíte, že práve tí všetci ( až na pár starých dedkov, ktorí im tvoria iba „krovie“ a kulisy) sú fašisti????   Kto bol v tom čase prezident Slovenského štátu??? Kto v tom čase hnal slovenských chlapcov do vojny proti Sovietskemu zväzu??? Kto požehnával ich zbrane??? Dnes ich pohrobkovia plesajú. Áno plesajú, že stihli rozkradnúť a rozbiť Slovensko. p l a č e m …

Prečo plesajú??? nuž odpoveď je jednoduchá. Už to majú aj na papieri. pozrite si

Zákon o protikomunistickom odboji 219/2006 účinný od 01.01.2021 do 31.12.2021

v ktorom je uvedené že : Pod protikomunistickým odbojom sa rozumie aktívny odpor občanov proti komunistickému režimu prejavený či prejavovaný organizovane alebo individuálne v období od 6. októbra 1944 do 17. novembra 1989 (ďalej len „rozhodné obdobie“)   p l a č e m …

Chápete? všetci, ktorí v čase od 6. októbra 1944  pomáhali Nemeckým vojskám a Hlinkovej garde pri likvidácii SNP a  partizánskych oddielov, dnes dostávajú odmeny a vyznamenania za POTLAČENIE SNP a BOJ PROTI „nemeckým okupantom“. Dnes im stavajú pamätníky, menujú po nich školy, ulice, nuž víťaz je víťaz….

Keby nebolo týchto chlapcov v SNP, či v oslobodzovacej Svobodovej armáde, dnes by bolo Slovensko čistým platcom vojnových reparácií…..

Fašisti, či neofašisti, alebo akokoľvek ich nazvete sa skrývajú, pretvarujú, spomínajú ako ťažko bojovali  v SNP !!!!

Najlepšie je dnes urobiť z Fica, či Kotlebu fašistu a je vymaľované. Môžeme vziať dôchodky antifašistom a rozdeliť kamarátom, veď za nami stojí sila… no, ako vidíme vo svete – je na hlinených nohách…. karta sa obracia vážení….