Prečo meškajú vlaky ? ? ? ? ?

6. októbra 2021, Jozef III, cestovanie a cesty

Akože naozaj, nechce sa mi do toho šprtať, ale už čo je veľa, to je veľa. To naozaj NIKOMU zodpovednému zo ŽELEZNIČNEJ SPOLOČNOSTI SR na tom vôbec, ale vôbec nezáleží ?????????

Tak teda, PRAVIDELNE meškajú všetky rýchliky vypravujúce zo stanice Košice, hlavne smer Bratislava, napríklad dnes : R 606 Tatran s pravidelným ( teda podľa cestovného poriadku) odchodom z Košíc 09,57 hod. ešte pri výjazde z Košíc meškal 20 minút. Po ňom ďalší rýchlik R 608 Tatran s výjazdom z Košíc s pravidelným odchodom 11,57 hod, mal meškanie už pri východe z Košíc 15 minút.

Meškanie rýchlika R 606 sa v týchto chvíľach premenilo na 83 !!!!! minút a R 608 na 41 minút ( iba po Trenčín)

Myslíte si že sú za tým výluky?  že sú za tým nejaké nehody ? že sú za tým nejaké poveternostné vplyvy ( búrky, povodne., snehové záveje alebo niečo podobné ???? )  KDEŽE NIČ také. Jednoducho ako mi povedal spolužiak, ktorý bol dlho výpravca veľkej stanice na Východe a neskôr aj náčelník tejto stanice NIKOMU NEZÁLEŽI, NIKTO NIE JE ZA MEŠKANIE ZODPOVEDNÝ….

DOKEDY toto máme trpieť???? Keď za totality meškal vlak, tak sme sa nečudovali, lebo každých 5 minút išiel nejaký vlak, ale dnes????? Keď sú koľajištia poloprázdne????

Nuž, ja viem v čom to je! Prezradím vám to tiež sú to dve príčiny :

  1. páni šéfovia ŽSR sa vozia v limuzínach po diaľniciach
  2. vraj majú málo ľudí na upratanie rýchlikov v Košiciach, aby ho mohli znova vypraviť ( neviem, čo na to úrad práce v KE ???? žeby naozaj ?????)

Ešte by ma zaujímalo, či za meškanie vlaku je niekto finančne zo zodpovedných postihnutý, lebo za totality to tak bolo…..a dnes???? kašľať na robošov ( nech je mi to prepáčené ale dnes je to v slengu robotník) dôchodcov a študentov), veď niekto to zaplatí….žeby Matovič?