Nová súdna mapa

5. novembra 2021, Jozef III, Spoločenské dianie

Nuž dnes je už toľko rôznych máp, že aj o „súdnej mape“ treba vedieť. S prekvapením hľadím, že taká aj  existuje. Vraj táto je na vine, že sa na súdoch našli korupčníci sudcovia a iní „organizátori“ korupcie. Veľa sa ich síce neodhalilo, no všetci ľudia všetko vedia. Korupčníci sa našli aj v POLÍCII, dokonca v jej čele, či SISke, ( dnes aj vo Vláde) ale tam sa mapy nemenia. Neviem síce prečo, ale asi to nie je potrebné. ( skôr – asi ich neriadi osoba, ktorá je „zmapovaná“)

Podľa názorov niektorých právnych odborníkov ( myslím tých naozajstných, ktorí sa nechcú miešať do politiky) zmeny sú potrebné v justícii skôr organizačného charakteru, s dôrazom na verejnú kontrolu  ( aj poslaneckú) súdov.

 

MYSLIEŤ SI, ŹE KORUPCIA SA DEJE PRETO, ŹE TO ZAPRÍĆIŃUJÚ BUDOVY JE NAIVNÉ A SMIEŚNE. Premiestnením súdov do iných miest a budov bude iba „mútna voda“ , v ktorej sa bude dobre loviť…

 

No, keby to mala byť naozaj pravda, navrhujem Parlament prehodiť do Nitry, Vládu do Trenčína a ministerstvá do Banskej Bystrice, potom NEBUDE KORUPCIA VÓBEC… A o to nám ide…. ČI NIE ?????