Lepidlo v politike

10. novembra 2021, Jozef III, Spoločenské dianie

K tejto téme by sa dalo veľa písať a hlavne zoširoka, no ja to iba zúžim na Národnú radu SR. Na NR SR preto, že od nej sa odvíja celá politická vládnuca štruktúra. Áno, vládnuca štruktúra, lebo od väčšiny hlasovania v NR SR závisí aj existencia Vlády.

Politický systém bol pomenovaný aj v Ústave SR a dané pravidlá fungovania politických strán. Pravda našli sa chytráci, ktorý toto fungovanie politických strán ohýbajú a prispôsobujú tak, aby vyhovoval hlavne finančným skupinám.

No a aj pôsobenie v NR SR sa počíta IBA v zmysle MESAČNÝ PLAT, CESTOVNÉ a iné príplatky, v zmysle mať zaplatené kancelárie, v zmysle mať svojich ASISTENTOV, VŠETKO platí štát. Majú prístup do reštaurácie s lacným tovarom, atď….. Nuž, oni sú si vedomí, že boli zvolení MAXIMÁLNE na 4 roky, ale za tie 4 roky im stojí za to, aby dvíhali ručičky tak, aby im to každý mesiac cinklo na bankový účet….. Veď, napokon ukážte mi jedného z nich, ktorý mal v civilnom živote aspoň polovičný plat.

A tieto výhody „zákonodarcov – poslancov“ nazývam  LEPIDLO…..

Áno, to lepidlo je tak silné, že aj najväčší nepriatelia ( aspoň navonok , pred národom) si zrazu rozumejú, hlasujú, aj keď nevedia o čom atď…. NO LEPIDLO JE SILNÉ a na rozumné pôsobenie nie je dostatok žiadnej ani MORÁLNEJ SILY…

LEPIDLO drž sa….lebo príde RIEDIDLO a rozprávke bude koniec…..