Založ si blog

som dobrý, skromný, veriaci, bývam v paneláku. . . . kvalifikácia na. . .

Ako to už na Slovensku chodí o človeku sa dozvedáme viac až keď je vo funkcii. Počas celého obdobia „sedenia“, či hlasovania v parlamente si sedí ako biela myška, tichúčko, aby nikoho a nič nerušila. Pomáha pred voľbami, pomáha pri voľbách, nosí plagátiky, dopredu pripravené aj s témami. Hľadá aj to najsúkromnejšie súkromie oponenta a prekrúti tak, aby mohol poškodiť  protistranu…Samozrejme, berie za to poslanecký plat, dostáva peniaze na „kanceláriu“, dostáva peniaze na „platených asistentov“. ( dokonca poniektorí mali a možno majú aj 5-6 poslaneckých kancelárií) . …a akosi im nevadí ani vziať za každý volebný hlas cca 20 EUR!!!!

Nuž a príde náhoda, spoločenská potreba, či Duch svätý a stal sa zázrak … SI MINISTER, ČI PREMIER….dosiahol si strop. Teraz môžeš všetko, všetko čo sa Ti zapáči. Nevravím, že sú takí všetci. Všetci určite nie, veď aj ten posledný (zatiaľ) je „veľmi dobrý človek, hlboko veriaci, (neviem síce čomu verí) skromný, ľudský, vie komunikovať, dokonca až taký skromný, že býva v paneláku v Petržalke….ako s obľubou dnes o ňom hovoria naše niektoré média….a koľko je takých dobrých, skromných, múdrych, veriacich, bývajúcich v paneláku na SLOVENSKU ?????????????

A toto mi nejako nesedí….človek, ktorý pracoval v USA, stal sa tam kazateľom, PODNIKAL S LUXUSNÝM ALKOHOLOM ( a toto mi už vôbec nesedí, aby seriózny kazateľ hoc akej sekty, či viery, robil z ľudí alkoholikov) na jednej strane káže o morálke ( teda aspoň dúfam, že toto je poslanie pástora) a strane druhej veselo ponúka luxusný ( tak píšu média) rozumej drahý alkohol na Slovensku. Neviem povedať značku, ale keďže whisky tu pred pár rokmi nikto nevyrábal… možno…

No a k meritu… Igorkovi robil tento „osvietený“ v časoch sedenia v poslaneckých laviciach akéhosi poradcu a skoro dvojníka. Pomaličky a isto zháňali stále viac a viac informácií, vytvárali rôzne kombinácie, skúšali, čo najlepšie platí na voličov. Už dlho pred voľbami bolo čudné, ako sa triešti najsilnejšia kresťanská strana KDH, keď nikto nemal odvahu „prevziať moc do svojich rúk“ (ako to s obľubou hovoril p. Kiska). Až napokon….ponúkol sa sám veľký burič HLINA…to vzal. Ani sám netušil, ako sa kresťanské nitky na Slovensku rozpriadajú. Veď Kuffovci išli do volieb s niekým…, kresťanská únia sa oddelila a ťahala nitky ku IGORKOVI…. A stalo sa, čo NIEKTO ( nebudem menovať, lebo aj tak sa do parlamentu nedostal a niekto iba s odretými ušami) bol zrazu v šoku, že IGORKO vyhral voľby….

A keď si to tak premietneme dozadu, tak vidíme ťažkú cestu Igorka, ktorý bol IBA VYUŽITÝ „osvieteným“ ako HOVORCA. Ako ten, ktorého bolo vhodné a výhodné použiť a využiť na prieraz k vrcholu. Režisér bol však niekto iný, niekto, kto zažil na svojej koži osvietenosť a ktorú pretavil cez svoje kazateľské teórie až k potvrdeniu osvietenia. Potom si viem vysvetliť aj návštevu nebohého biskupa Sp. diecézy Sečku na fare v Žákovciach od ktorej  p. farár Kuffa prestal verejne kázať…. nuž až teraz som sa dočítal, že to všetko bolo preto, lebo sám veľký František chce mať pod svojimi krídlami CHARIZMATIKOV nielen v Amerike, ale aj na Slovensku.

Takže „bude dobre“ povedal Igor. Splnil svoju úlohu hovorcu aj priebojníka, nastupuje obdobie „NORMALIZÁCIE“ pod vedením charizmatikov. Na Slovensku bude len sveta žiť….Celé prúdy imigrantov už nepôjdu do Nemecka, či Anglicka. Ich cieľovou krajinou bude vysnívaná maličká zem v strede Európy – Slovensko. Celkom sa na tú dobu teším a želám Slovensku ( ja teda hlavne občanom Slovenska) svetlú budúcnosť.

ALE  …. AKÚ MÁ EŠTE NA SLOVENSKU BUDÚCNOSŤ  K D H ????

Kto nevie žiť bez kartičiek?

18.12.2023

Žijeme v dobe, keď elektronika je tvrdou súčasťou života každého človeka. Pred istým časom nám bolo sľúbené, že na VŠETKO BUDE STAČIŤ JEDINÁ KARTIČKA A TO O B Č I A N S K Y P R E U K A Z. Už v starších časoch bol občiansky preukaz malá knižočka, kde okrem osobných údajov tam boli aj pečiatky zamestnávateľa, údaje k manželke a deťom. Dnes je to [...]

Tak kto má o Slovensko záujem ?

11.03.2023

Pýta sa ma 14 ročná vnučka : dedko, to naozaj sa na Ukrajine bojuje aj za nás ? za Slovensko? – Prečo sa ma pýtaš? no, už som videla v televízii vraveli, že na Ukrajine bojujú Ukrajinci aj za nás, vraj preto, aby k nám neprišli Rusi, lebo tí budú všetkých zabíjať, znásilňovať, kradnúť a všetko zničia vraveli oni… – A vieš, kto oslobodil [...]

Diaľnice skončili? ?? ?

05.05.2022

Stačí sa prejsť cez Ružomberok a ak máte slabšie srdce, dostanete infarkt. Okolo Ružomberka sa buduje obchvat diaľnicou smer východ-západ ( aj keď osobne si myslím, že tento obchvat mal byť z južnej strany Ružomberka s napojením na trasu Ružomberok – Banská Bystrica, lebo vieme, čo znamená prechod cez Donovaly) No, jednoducho tento obchvat sa robí už pridlho, veľmi [...]

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.